23 Mart 2018 Cuma

PUBG Fps Arttırma Rehberi

PUBG FPS ARTTIRMA

PlayerUnknown's Battlegrounds veya PUBG, PC oyuncuları için popüler bir hayatta kalma oyunudur. PUBG nasıl bir oyundur; çok sayıda oyuncunun aynı anda serbest bırakıldığı, silah bulduğu ve öldürmeden önce öldürüldüğü “son hayatta kalan” ​​olmaktır. Çoğu PC oyunlarında olduğu gibi, oyunu geliştirmeye yardımcı olan birçok optimizasyon seçeneği vardır. Cihazınızın PUBG'a ayak uydurmakta zorlandığını fark ederseniz, bu PUBG fps arttırma rehberini sizler için hazırladık.
FPS, “saniye başına kare” anlamına gelir ve oyun yapımcıları için çok önemli bir teknik değerlendirmedir. Genelde video oyunları için kabul edilen FPS aralığı, yaklaşık 24 FPS'de çalışan filmlerle karşılaştırıldığında 30 ila 60 FPS civarı. Tabii ki, 100 fps üstü profesyonel düzeyde oyun için çok uygun bir seviyedir. FPS’nizi yükseltmek için aşağıdaki PUBG fps arttırma ipuçlarını kullanmanın, genel deneyiminizin PUBG’de yüksek fps değerleri alacağınızı umuyoruz. Herkesin cihazının farklı olduğuna dikkat edin, bu nedenle bazı PC'ler PUBG'de daha çok fps alabilir.

PUBG FPS ARTTIRMA ADIMLARI

  1. Güç ayarlarınızı bilgisayarın normal ayarlarında “Yüksek Performans” olarak ayarlayın.
  2. Grafik kartı ayarlarınızı optimize edin (eğer varsa).
  3. FPS’nizi artırmak için Steam Başlatma seçeneklerinizi değiştirin. Öncelikle Steam Kütüphanenizi açın, oyuna gidin ve sağ tıklayın. Özellikleri seçin, ardından Steam Başlatma Seçeneklerini bulun. Alanda, aşağıdakileri kopyalayın ve yapıştırın: -malloc=system +mat_antialias 0 window -USEALLAVAILABLECORES -sm4 
    1. Bu bittiğinde, oyun ayarlarına gidin. Dosya gezgini açın ve% appdata% dosyasını arayın. Bir kez orada, Yerel \ TslGame \ Saved \ Config \ WindowsNoEditor'a gidin. Düzenlemeniz gereken birkaç .ini dosyası bulacaksınız.
  4. Görsel Ayarlamalar: gerçek oyun ayarlarını görsel efektlerle ilgili olarak göz ardı etmeyin. Bu ayrıca FPS üzerinde önemli bir etkiye sahip olabilir.

Ana menünüzde ekranınızın sağ üstünde, ayarlar simgesine gidin. Ayarlarınızı değiştirmek için grafik menüsünü hemen görmelisiniz. Buradan çözünürlüğünüzü, parlaklığınızı ve diğer görsel kalite değerlerinizi değiştirebilirsiniz.

Neleri Değiştirmek İstersiniz?

Anti-Aliasing
Bunu en alt düzeye veya en azından Düşük'ye çevirin.

Ekran Ölçeği
Düşük Uçlu PC'lerde en az 90'a ayarlanmalıdır.

Rötuş
Bu sadece binalara ve bitkilere biraz daha fazla grafik ekler. Çok Düşük olarak ayarlayın.

Gölgeler
Gölgeleri olabildiğince aşağı çevirin. Ancak, kampçılara koşacak gibi hissediyorsanız bunu Orta veya Düşükte bırakabilirsiniz.

Görüş mesafesi:
Bu bölüm Düşük Uçlu PC'ler için önemli değildir, 8x'lik bir kapsama sahip olduğunuzda size yardımcı olması durumunda bunu Düşük'ye ayarlayın.

Doku
Alt uç PC'ler için Ortada bırakın; hala iyi çalışır.

GPU
GPU'nuz oyunu iyi idare edemiyorsa, bunu Düşük olarak değiştirin. Etki kalitesini düşürmeniz gereken kadar uzak.

Yeşillik
Sadece PC'niz ne olursa olsun en azına gidin. Bu, bir taktik avantaj için olduğu gibi bir PC desteği için çok fazla değil. Daha az bitki örtüsü, diğer oyuncuların harmanlanmasıyla ilgili daha az şans anlamına gelir.

Hareket bulanıklığı
Hareket bulanıklığının zevkiniz için daha iyi bir oyun deneyimi sunmasını tercih etmedikçe bunu kesinlikle kapatın.

V-Sync
İyi bir bilgisayarınız olmadıkça bunu kapatın, ama iyi biriyseniz, neden buradasınız?

 

Kaynaklar:
https://www.primagames.com/games/playerunknowns-battlegrounds/tips/how-increase-fps-playerunknowns-battlegrounds

https://pvplive.net/c/playerunknowns-battlegrounds-how-to-increase-fps

Yorum Gönder

Whatsapp Button sadece Mobil Cihazda çalışır

Yazmaya başlayın ve aramak için Enter tuşuna basın